Afvalemmers

29 juli 2015 | Keuken

Afvalemmers

Geen enkele keuken kan zonder een afvalemmer. Of u nog graag een afvalemmer in het zicht wilt hebben of niet u heeft er een nodig. Tegenwoordig hoeft u de afvalemmer niet meer te verstoppen. De meeste merken hebben de afvalemmers een mooi design gegeven waardoor ze mooi passen in uw keuken. Zorg ervoor dat uw afvalemmer afgestemd is met de uitstraling van de rest van uw keuken. Met het ruime aanbod lukt dit namelijk prima met merken als Brabantia, Easybin, Curver en Wesco.

Gooi met gemak uw afval weg

Een nieuwe trend onder de afvalemmers zijn de afvalemmers met sensor. Easybin is een van de afvalemmers merken met sensor. Zodra u met uw afval in de buurt van de afvalemmer komt gaat de klep open. Zo komen er geen bacteriën of vuil aan de deksel van uw afvalemmer. Dit zorgt voor extra hygiene in uw keuken en natuurlijk gemak. Hoe vaak staat u wel niet voor uw afvalbak en zijn uw handen vol met afval. Doormiddel van de eenvoudige sensor gaat de deksel snel open en kunt u het afval weggooien.

Geen gevaar meer voor afvalbrandjes

Wesco komt met een speciaal concept tegen brand in de afvalbak. Als u regelmatig rookt kan het voorkomen dat een sigaret nog niet helemaal uit was. De onschuldige sigaret kan vervolgens een keukenbrand veroorzaken. Wesco komt daarom met retro uiterlijk afvalemmers met een brandveilige binnenemmer. Zo voorkomt u een binnenbrand door de afvalbak. De afvalemmers van Wesco zijn ook nog eens voorzien van een leuk kleurtje of gewoon zilverkleurig.

Afvalscheiding gebeurd al in de keuken

Iedereen kent de groenafval container en de huishoudafval container bij hun huis wel. Door afval te scheiden helpt u niet alleen het milieu, maar bespaard u ook veel afval in de huisafval container. Door in de keuken al te beginnen met afvalscheiding bespaard u gemakkelijker afval. Brabantia heeft daarom de speciale Brabantia Twin Bin op de markt gebracht. In de afvalemmers van de Twin Bin zitten twee binnenemmers met een deksel. Waardoor u eenvoudig in uw keuken al kunt beginnen met afvalscheiding. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar u bespaart ook ruimte in uw container voor ander afval.

Afvalemmers voor iedere situatie

Zoals u merkt zijn er afvalemmers voor iedere situatie. Wilt u liever milieu bewust leven? Kies dan voor de Brabantia Twin Bin? Wilt u toch meer gebruiksgemak kies dan gerust voor de Easybin. In iedere situatie zijn er afvalemmers verkrijgbaar voor uw keuken.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën