Badkamer spiegels

29 juli 2015 | Badkamer

Badkamer spiegels

Het bijwerken van uw make-up of gewoon het kammen zonder haar. Iedereen is wel eens een beetje ijdel en daarom zijn badkamer spiegels bijna een verplichting. Voordat u het huis verlaat naar uw werk gaat u vaak nog even naar de badkamer. Het is daarom belangrijk dat u uit de grote collectie van badkamer spiegels de juiste kiest voor uw badkamer. Want de mogelijkheden stoppen niet bij het kopen van een grote wandspiegel.

Zet uzelf in een lijstje!

Erg leuk en trendy zijn de lijsten badkamer spiegels. Deze spiegels hebben een speciale zeefdruk print, waardoor het lijkt alsof u ingelijst bent. Er zijn verschillende ontwerpen verkrijgbaar op diverse badkamer spiegels. Ze zijn niet alleen leuk voor uzelf, maar bijvoorbeeld ook voor de kinderen. Welk kind wel niet zijn of haar tanden poetsen terwijl ze zichzelf in een lijstje zien? De badkamer spiegels met lijstje zijn ook in kleine formaten verkrijgbaar. Hierdoor kunt u ze mooi op de hoogte van uw kinderen ophangen.

Uw make-up altijd bijwerken ook na een warme douche

De nieuwste uitvinding onder de badkamer spiegels zijn de anticondens spiegels. Deze ruiten zijn gemaakt van speciaal materiaal waardoor ze niet meer kunnen beslaan. Ideaal als u even snel de make-up wilt bijwerken na het nemen van een warme douche. Normaal moet u namelijk eerst van alles uithalen om de ruit weer condens vrij te krijgen. Nu hoeft u helemaal niks te doen en kunt u direct gebruik maken van uw anticondens spiegel.

Laat uw badkamer groter lijken met spiegels

Iedereen kent het optische gezichtsbedrog van spiegels. Door gebruik te maken van badkamer spiegels kunt u een badkamer direct een stuk groter laten lijken. Een leuke tip om mee te nemen als u in het bezit bent van een kleine badkamer. Kijk natuurlijk wel even of er ruimte is voor de vergrotende badkamer spiegels. Maar als er ruimte voor is dan kan dit een leuk effect geven in uw badkamer.

Geen badkamer is compleet zonder spiegel

Badkamer spiegels zijn de trendy badkameraccessoires waar niemand zonder kan. Geen enkele badkamer is compleet zonder spiegel en daarom zeker weten ook niet uw badkamer.

Tags: , ,

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën