Behang als primaire wanddecoratie

29 juli 2015 | Wanddecoratie

Behang als primaire wanddecoratie.

Behang is een erg belangrijke wanddecoratie. Het vormt zeg maar de fundering van uw persoonlijke stijl in uw eigen huis. Met het juiste soort kan uw persoonlijke stijl enorm versterkt worden terwijl met het verkeerde soort behang alles teniet gedaan wordt. Het is daarom belangrijk een flink aantal factoren in de gaten te houden als u het gaat uitzoeken.

Behang met of zonder structuur

Het allereerste waar u misschien wel op moet gaan letten is het feit of u wel of geen structuur behang aan wilt brengen op uw muren. Er zijn diverse soorten structuurbehang verkrijgbaar van vrij simpel gekronkelde lijnen tot en met complete bloemen en versieringen erop gedrukt. Belangrijk is dat bij dit soort behang er ook op structuur behangen moet worden. Dit wil zeggen dat de ene baan met de structuur aansluit bij de andere baan. Dit vormt dan namelijk een mooi geheel en dit geheel kan uw persoonlijke stijl in huis enorm versterken.

Fotobehang is hot

Op dit moment is fotobehang helemaal hot. Er is een zeer ruime keuze aan dit soort behang en u kunt het zelfs helemaal laten maken zoals u wilt. Lever bijvoorbeeld een foto aan van een vakantieadres waar u ooit bent geweest en laat deze erop drukken! U bent dan altijd weer op vakantie in uw eigen huis. Fotobehang met net als bij de structuur behang aansluitend (op patroon) op de muur geplakt worden om het juiste gevoel en de juiste sfeer over te brengen. Doet u dit niet dan lijkt het ten eerste niet zoals u in gedachten had en is het hele gevoel weg. Let hier dus wel erg goed op.

Barok behang

Wat is barok behang? Barok is een bepaalde stijl. Het komt voor in diverse stijlen met verschillende thema’s en verschillende kleuren voor. Het is momenteel heel erg populair om dit soort behang aan de muur te hebben. Ook hiervoor geldt weer dat het op patroon geplakt dient te worden om een mooi geheel te vormen. Dit is voor veel mensen al een probleem. U kunt het natuurlijk ook laten doen, u betaald dan vaak 1 bedrag per baan dat geplakt wordt maar dan weet u zeker dat het goed komt.

Zoals u dus kunt zien zijn er verschrikkelijk veel mogelijkheden op het gebied van behang. Er zijn verschillende stijlen, thema’s en kleuren voor verkrijgbaar. Over het algemeen kunt u het krijgen bij iedere doe het zelf zaak en kunt u 1 rol behang kopen vanaf 4,95. Naaarmate u over gaat naar duurdere soorten wordt de kwaliteit over het algemeen wel steeds beter.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën