Bloemen en planten

29 juli 2015 | Groen

Groen als woondecoratie

Bent u ook zo dol op bloemen en planten? Een vrolijk boeket bloemen of een plant met mooi gekleurde bloemen. Het is maar net wat u zelf het mooist vindt. Natuurlijk speelt de beschikbare tijd ook mee, sommige bloemen en planten vragen nu eenmaal iets meer aandacht dan andere.

Vrolijk gekleurd boeket

Een fleurig boeket bloemen staat erg vrolijk, bovendien ruiken de meeste bloemen heerlijk. Er bestaan verschillende soorten bloemen en in veel uiteenlopende kleuren. Het is maar net wat u zelf mooi vindt en waar u de bloemen wilt plaatsen. Een gemengd boeket op tafel of een lange vaas met lelies op de grond.

Veel water, weinig water

U heeft wat planten betreft heel wat te kiezen. Wanneer u veel van huis bent, is het een slim idee om planten te kiezen die minder water en verzorging nodig hebben. Zo hoeft u niet elke keer opnieuw planten te kopen. Maar misschien is het wel een hobby van u, planten verzorgen, in dat geval zijn planten met veel gekleurde bloemen een optie. Bent u echt graag bezig met bloemen en planten? Misschien zijn bonsai bomen dan wel geschikt voor u.

Bonsai bomen

Bonsai bomen vragen over het algemeen iets meer aandacht dan bloemen en planten. U kunt ze niet een hele dag in de zon laten staan zoals dat bij een cactus wel kan. Ook het snoeien van de bonsai’s komt iets nauwkeuriger dan het bijknippen of afknippen van dode takken of bloemen bij bloemen en planten. Op onze bonsai pagina kunt u hier meer over lezen.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën