Brievenbussen

29 juli 2015 | Woonaccessoires

Brievenbussen

Tegenwoordig heeft niet iedereen meer standaard een briefplaat waarin de post ontvangen wordt. Het is weer helemaal trendy om een losse brievenbus te hebben. Uiteraard blijft het wel belangrijk dat uw post altijd droog overkomt. Ondanks dat u hiermee rekening houdt kunt u nog wel kiezen uit honderden verschillende designs en soorten brievenbussen. Zo is er voor ieder huis wel een brievenbus geschrikt waarin u de post kunt gaan ontvangen.

Bevestig uw brievenbus aan de wand

Veel huiseigenaren zijn in de zomervakantie bang dat de stapel post op de deurmat gaat opvallen. Inbrekers kunnen zo precies zien dat u even niet meer thuis bent geweest. Een oplossing hiervoor is natuurlijk de wandbrievenbus. U kunt een wandbrievenbus netjes bevestigen aan de muur van uw huis. De brievenbus is helemaal afgesloten waardoor potentiële inbrekers niet meer kunnen zien dat u even niet meer thuis bent geweest.

Een stukje design als brievenbus

Als u opzoekt bent naar een trendy of design brievenbus dan kunt u het beste kiezen voor een RVS brievenbus. Een RVS brievenbus heeft meestal een strak design en is gemaakt uit materiaal dat niet kan roesten. Hierdoor blijft een RVS brievenbus jarenlang mooi aan uw huis hangen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om een design brievenbus te krijgen met led verlichting. Hierbij gaat de verlichting aan zodra u de bus openmaakt. Zo kunt u ook in het donker zien of u post heeft of niet

Weten wanneer u post heeft met een Amerikaanse brievenbus

Nooit meer grabbelen in de brievenbussen om te kijken of er al post is. Amerikaanse brievenbussen met het bekende vlaggetje laten direct zien of u al post heeft. Helaas is het niet mogelijk om deze brievenbussen aan de muur te bevestigen. Het is dus wel een staande brievenbus, maar wel erg handig om in een oogopslag te zien of de post al gekomen is.

Uw brievenbus voor de deur

Brievenbussen zijn er in alle soorten en maten zoals u gezien heeft. Het belangrijkste is dat uw brievenbus in de buurt van de deur is. Zo kan de postbode controleren wat uw huisnummer was. Uw brievenbus heeft zo een mooie locatie bij de deur en vooral in het zicht van de postbode.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën