Design meubels

29 juli 2015 | Woonaccessoires

Design meubels

Design meubels of design meubelen zijn over het algemeen verschillende soorten meubels die afwijken van de standaard. Iedereen kent een normale 2 en 3 zits bank, een hoekbank, loungebank of keukenstoel maar kent u bijvoorbeeld de ball-chair? Een ergonomisch ontworpen stoel voor in de keuken of woonkamer?

Design meubels laten maken van gewone meubels

Er zijn ook een aantal zaken in Nederland en daarbuiten te vinden die van uw gewone meubels speciale design meubels kan maken. Dit kost u over het algemeen wel meer dan wanneer u design meubelen in de winkel koopt maar u kunt uw eigen bank, stoel of tafel wel houden ondanks het feit dat u het waarschijnlijk niet meer zult herkennen. U kunt ook uw eigen ideeen door zulke zaken uit laten werken en dan kunt u uw eigen ontworpen design meubelen in huis plaatsen. Dat is toch wel een unieke ervaring?

Tweedehands design meubels

Design meubelen zijn over het algemeen aardig kostbaar. Veel mensen denken daarom ook van laten wij maar die gewone bank nemen in plaats van een bank die door Frederik van Heereveld ontworpen is. Gelukkig is daar dan weer het internet en de tweedehands meubel zaken die u ook kunnen helpen uw eigen collectie design meubelen gemakkelijk uit te breiden tegen maar een fractie van de winkelprijs. Natuurlijk zijn ook de design meubels bij een tweedehands meubel zaak duurder dan de “gewone” meubels maar dan heeft u vaak wel iets unieks. Zorg er wel voor dat ook uw unieke stijl wel bij de rest van uw huis past anders krijgt u waarschijnlijk nog spijt ook van uw keuze voor design meubelen.

Design meubels plaatsen

Als u bezig gaat de meubels in uw huis te plaatsen houdt er dan wel rekening mee dat u ze niet te dicht op elkaar plaatst. Dit is iets wat vaak genoeg gebeurd en juist niet de bedoeling is. Design meubelen hoort u niet tegen elkaar aan te plaatsen maar met voldoende ruimte zodat mensen er om heen kunnen lopen en het van alle kanten kunnen bewonderen.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën