Deurbellen

29 juli 2015 | Woonaccessoires

Deurbellen

Geen enkel huis kan natuurlijk zonder een deurbel. Maar als u zoekt op deurbellen dan krijgt u werkelijk een aanbod van duizenden verschillende soorten. Het belangrijkste is dat u opzoek gaat naar een deurbel die u goed kunt horen. Maar als u opzoek gaat naar een deurbel heeft u in ieder geval voldoende keuze mogelijkheid.

Zelfs uw deurbel heeft een designmogelijkheid

Deurbellen worden vaak onderschat als een bijzaak. Maar als u helemaal trendy bent en gek bent op design dan kunt u zelfs een design deurbel krijgen. Design deurbellen zijn uiteraard gemaakt van RVS. Dit is een echte materiaal trend op dit moment in huizen. Voornamelijk omdat het er modieuze en strak vormgegeven uit ziet kiezen veel mensen voor een RVS deurbel. De design deurbellen van RVS kunnen zelfs worden verzien van led verlichting. Zo kunnen gasten zelfs in het donker de knop van de deurbel vinden.

Altijd weten wanneer de deurbel gaat

Het komt wel eens voor dat u net in de keuken bezig bent en u de deurbel niet gehoord heeft. Terwijl u juist zat te wachten op dat belangrijke pakketje. Een oplossing voor dit probleem zijn de draadloze deurbellen. Dit is een deurbel die u eenvoudig kunt losklikken uit een stopcontact en vervolgens mee kunt nemen naar een ruimte waar u de bel wilt horen. Heeft u geen zin om de bel overal mee naar toe te slepen dan is er ook een oplossing. U kunt een draadloze deurbel namelijk krijgen met zes zenders waardoor u in iedere ruimte een deurbel kunt plaatsen. Zo kunt u nooit meer zeggen dat u de bel niet gehoord heeft.

Keuze uit diverse melodietjes met een deurbel gong

In veel huishoudens is de deurbel gong al terug te vinden. Een klein apparaatje dat u in uw huis kunt bevestigen waarmee het geluid van de bel wordt verspreid. Het leuke van een deurbel gong is dat u er verschillende melodietjes op kunt instellen. Zo hoort u iedere keer weer een nieuw geluid als de deurbel gong afgaat.

Kiezen voor design of de klassieke deurbel

De keuze ligt helemaal bij u als u gaat kiezen voor een deurbel. Uiteraard kunt u ook gewoon kiezen voor de klassieke deurbel. Waardoor er niemand raar zal opkijken zodra de deurbel van uw huis gaat.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën