Deurbeslag

29 juli 2015 | Woonaccessoires

Deurbeslag

Het deurbeslag in uw woning kan vaak de finishing touch geven aan uw deur. Vaak is het belangrijk om een deurbeslag uit te zoeken dat past bij de rest van de deur en omgeving. De keuze voor een juist soort deurbeslag is vaak niet gemakkelijk. Er is namelijk voldoende keuze uit diverse vormen, kleuren en materialen. Maar uiteindelijk draait het om uw eigen smaak voor het soort deurbeslag dat u kiest.

Moderne deurklinken voor uw design huis

Als u een echt design huis heeft dan horen hier uiteraard design deurklinken in thuis. GPF bouwbeslag is een merk met echte design deurklinken. Daarnaast kunnen er ook accessoires aangeschaft worden van GPF bouwbeslag voor het deurbeslag. De meeste deurklinken van GPF bouwbeslag zijn gemaakt van RVS waardoor ze mooi thuis horen in uw huis.

Een echte klassieker de deurklopper

Uiteraard hoeft u niet perse voor een deurklink te kiezen. Een echte klassieker is natuurlijk de deurklopper. Een klassieke en vooral robuuste deurklopper kan prachtig staan bij een boerderij. Het geeft natuurlijk een uitzonderlijk gevoel om op de deur te kloppen in plaats van aan te bellen. Vooral bij de wat oudere huizen is het een echte trend om een deurklopper in de vorm van een leeuwenhoofd te nemen.

Geef uw huis een authentiek gevoel

Een ware trend onder de deurgrepen en deurklinken is het authentieke gevoel. Dit gevoel wordt niet alleen in uw huis gebracht, maar ook in het deurbeslag. Zelfs raamuitzet pennen kunnen in authentieke sferen worden gebracht. Waardoor uw huis een extra uitstraling krijgt terwijl u alleen gebruik maakt van deurbeslag. Het fijne is dat u de sfeer van uw huis kunt afstellen tot in de puntjes.

Ga terug naar de jaren 20 met uw deurbeslag

Een echte trend van de laatste jaren is om met uw deurbeslag terug te gaan naar de jaren twintig. Vaak is dit het jaar waarin het allemaal begon met uw huis. Restaureer uw huis terug naar zijn oude stijl en maak daarbij gebruik van echt jaren twintig deurbeslag. Door het deurbeslag onder andere te vervangen krijgt uw huis een echt totaal plaatje. Wat u allemaal wel niet kunt doen met alleen het vervangen van deurbeslag!

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën