Deurluifels

29 juli 2015 | Woonaccessoires

Deurluifels

Een veel voorkomende trend van de afgelopen jaren zijn deurluifels. De deurluifels zorgen ervoor dat uw gasten kunnen schuilen voor de regen. Maar het geeft uw huis ook een unieke entree. De deurluifels zijn tegenwoordig niet meer alleen voor klassieke woningen. Tegenwoordig worden er ook voldoende deurluifels geleverd die aangepast worden op een moderne woning.

Klassieke deurluifels voor een klassiek huis

Een van de meest geliefde deurluifels zijn de klassieke deurluifels. De deurluifels worden op maat gesmeten van siersmeedwerk waardoor ze een mooie klassieke uitstraling krijgen. Vervolgens worden ze mooi bewerkt met verf tegen het roesten waardoor ze altijd mooi op kleur blijven. Een klassieke deurluifel past prachtig bij een klassieke boerderij. Maar de laatste jaren worden er ook klassieke deurluifels geplaatst bij nieuwbouwwoning. Puur omdat het siersmeedwerk zo prachtig bij ieder huis staat.

Moderne deurluifels zonder siersmeedwerk

Bent u het er toch niet zo mee eens dat bij uw huis authentiek siersmeedwerk past? U kunt altijd kiezen voor moderne deurluifels zonder siersmeedwerk. Hierbij wordt de luifel gemaakt van kunststof en melkglas. Het kunststof geeft uiteraard direct een andere uitstraling dan het smeetijzeren werk. U kunt het kunststof vervolgens in verschillende kleuren laten leveren. Waardoor de luifel past bij de kleuren van uw kozijn. Zo wordt de luifel een geheel met de rest van de woning.

Een deurluifel op maat laten maken

Als u opzoek gaat naar een deurluifel dan kunt u voor twee mogelijkheden kiezen. U kunt kiezen voor een deurluifel op maat waarbij de deurluifel speciaal wordt aangepast op uw deur. Maar u kunt ook kiezen voor een standaard deurluifel waarbij u alleen uit standaard maten kunt kiezen. Het voordeel van een deurluifel op maat is dat deze rekening kan houden met dakgoten en buitenlampen. Daarnaast is de deurluifel helemaal aangepast aan de stijl van uw huis.

Jarenlang plezier van uw deurluifel

Als u kiest voor een deurluifel van kwaliteit dan kunt u jarenlang plezier van een deurluifel hebben. Afhankelijk van het gekozen materiaal is de deurluifel onderhoud vrij. Zo wordt een siersmeedwerken deurluifel behandeld met verf waarbij roest wordt voorkomen. Zodat u jarenlang met veel plezier kunt genieten van uw deurluifel.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën