Deurmatten

29 juli 2015 | Woonaccessoires

Deurmatten

Als u een deurmat gaat aanschaffen dan lijkt dit heel eenvoudig. Uw eerste intuïtie zou zijn dat u gewoon even naar de winkel gaat om een deurmat aan te schaffen. Maar er zit nog veel verschil tussen de verschillende deurmatten in uw huis. Niet alleen het design van de deurmatten is anders, maar er zijn ook verschillende functies in de deurmatten. Wij hebben ze voor u even allemaal op een rijtje gezet.

Houd uw huis schoon met een borstelmat

Hardnekkig vul wordt goed buiten de deur gehouden met een echte borstelmat. De borstelmat kan prima voor de voordeur neergelegd worden. Zo wordt het grove vuil buiten de deur gehouden. Uiteraard kunt u de borstelmat uitbreiden met andere deurmatten zodra de bezoekers naar binnen komen. Als u opzoek bent naar een moderne trend bij een borstelmat. Dan kunt u eens kijken bij de deurmatten gemaakt uit hout. De houten deurmatten hebben een chique uitstraling en kunnen prima als borstelmat gebruikt worden. Het materiaal is hard waardoor het grove vuil mooi buiten de deur wordt gehouden.

Milieubewust uw schoenen schoon vegen

Milieubewust leven is de laatste jaren een echte levenswijze geworden. Daarom zijn zelfs de deurmatten mee gegaan met het milieu. Zo kunt u een echte recycle deurmat kopen. De deurmatten zijn gemaakt van gerecycled rubber en hebben vaak een leuke uitstraling. Zo zijn er zogenaamde Pebble Stone deurmatten waarbij de gerecyclede deurmat bestaat uit allemaal kleine steentjes. De recycle deurmatten zijn verkrijgbaar in diverse designs waardoor ze trendy bij uw huis staan. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een echte klassieker de welkom deurmat van gerecycled materiaal.

Een antislip mat moet uitglijden voorkomen

Als u kiest voor een deurmat in de hal kunt u regelmatig nog wel eens uitglijden met uw deurmat. Helemaal als de ondergrond bestaat uit laminaat of hout. Een oplossing hiervoor is een zogenaamde antislip mat die u op maat kunt knippen voor uw deurmat. Het enige wat u hoeft te doen is de mat eronder leggen en u hoeft niet meer uit te glijden. Hierdoor kunt u kiezen voor iedere deurmat die u graag wilt hebben. Zo lang het maar leuk en trendy staat bij uw huis en vooral uw hal natuurlijk.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën