Gekleurde vazen en flessen

16 augustus 2016 | Geen categorie

Gekleurde vazen en flessen

Wil je graag meer kleur in de woonkamer? Dit kan heel eenvoudig op worden gelost met gekleurde vazen en flessen. Je vraagt je misschien af wat hier zo leuk aan is, maar deze vazen en flessen kun je op verschillende manieren gebruiken. Het is leuk om ze alleen neer te zetten, maar het is nog leuker om hier bloemen of takken in te plaatsen en om groepjes te maken. Daardoor haal je meteen nog meer kleur in huis.

Variëren met gekleurde vazen en flessen

Door het ruime aanbod kun je variëren en kun je bekijken wat jouw smaak is. De een houdt van groots en veel kleur, de ander wil het wat neutraler houden en kiest voor één kleur. Gelukkig kan er genoeg gecombineerd worden met elkaar en is er voor ieder interieur een gepast exemplaar vaas of fles aanwezig. Het mooiste is het om het een en ander met elkaar te combineren, dat zorgt voor een mooi resultaat waar je dag in dag uit van kunt genieten.

Meer kleur in je woning

Je kunt erg snel meer kleur in de woning realiseren. Een paar gekleurde vazen, in een groepje bij elkaar of verspreid door de kamer. Misschien op de kasten, op je dressoir of op tafel. Je zou ook een dienblad kunnen neerzetten met daarop verschillende maten flesjes, groot en klein en dan verschillende kleuren. Een groep is dan echt een blikvanger, prachtig al die kleuren in je interieur, zeker als ook de zon op het glas kan schijnen.

Rust met gekleurde vazen en flessen

Maar misschien houd je wel meer van een rustig geheel en kies je een kleur uit. Je kunt ook meerdere flesjes of vazen van een kleur bij elkaar plaatsen. Voor diverse effecten kun je er bijvoorbeeld een paar met water vullen, een klein laag, half vol of helemaal vol. Een andere optie is dat je de flesjes gaat vullen met bloemen. Hierdoor haal je nog meer kleur in huis. Ieder seizoen kun je weer afwisselen met andere bloemen of takken. Dit houdt het interieur speels en levendig. Het is dan ook erg gezellig om veel kleur in je woonkamer te hebben, laat je maar eens inspireren en geniet van het resultaat!

Tags: , , , , ,

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën