Handdoekrekken en handdoekhaken

29 juli 2015 | Badkamer

Handdoekrekken en handdoekhaken

Als u net onder de douche vandaan komt is het altijd handig om een handdoek bij de hand te hebben. Een ideale oplossing om uw handdoeken niet te laten rondslingeren is door gebruik te maken van handdoekrekken. Ze voldoen niet alleen om uw handdoek op te hangen, maar u kunt uw handdoeken ook prima laten drogen op de handdoekrekken. Is één handdoek toch niet voldoende voor uw badkamer om op te hangen? U kunt altijd overwegen om te kiezen voor handdoekhaken. Hier kunt u meerdere handdoeken ophangen voor als de reserve handdoek in de was ligt.

Handdoeken laten drogen en ophangen

Het badkameraccessoires merk Zack weet precies wat er handig is voor uw badkamer. U wilt graag uw oude handdoeken laten drogen en uw nieuwe handdoek bij de hand hebben. Zack heeft daarom een systeem ontwikkeld waarop u nieuwe handdoeken kunt neerleggen en oude handdoeken kan laten drogen. Het systeem heeft een strakke vormgeving en is zo van alle gemakken voorzien. Het is duidelijk met Zack dat u nooit een handdoek tekort komt met de handdoekrekken van Zack.

Maak gebruik van een handdoekstang

Handdoekrekken zijn er in alle vormen en maten en dus ook in een zogenaamde handdoekstang. De handdoekstang is uitgevoerd in diverse soorten design en bijna allemaal in chromen of RVS uitvoering. Waardoor de handdoekrekken een modieuze en trendy uitstraling hebben. Het fijne van de stangen is dat ze boven elkaar kunnen worden bevestigd op de muur. Zo kunt u diverse handdoeken ophangen boven elkaar.

Ruimte besparen in uw kleine badkamer

Heeft u een kleine badkamer maar bent u opzoek naar handdoekrekken? Waarschijnlijk zijn de meeste handdoekrekken te groot voor uw badkamerwand. De handdoekhaken zijn in uw geval de beste oplossing voor uw badkamer. Handdoekhaken nemen namelijk niet al teveel ruimte in beslag. U kunt meerdere handdoekhaken bevestigen aan de muur en ze nemen minder ruimte in beslag als handdoekrekken. Zo zijn handdoekhaken een ruimte besparende oplossing voor uw badkamer.

Kiezen voor het juiste systeem

Het maakt niet veel uit waar u precies voor kiest. Handdoekrekken zien er natuurlijk chique en trendy uit, maar handdoekhaken besparen veel ruimte. Maak daarom vooral de keuze op basis wat u mooi vindt en hoeveel ruimte u in uw badkamer heeft.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën