Houten woonaccessoires

29 juli 2015 | Woonaccessoires

Houten woonaccessoires voor een warme uitstraling

Houten woonaccessoires worden gemaakt van verschillende Europese houtsoorten. Vaak worden de accessoires gelakt waardoor ze een zeer lange levensduur hebben. Houten woonaccessoires geven een warmere uitstraling dan accessoires van bijvoorbeeld glas. Denkt u maar eens aan die ouderwetse houten kommen en schaaltjes van vroeger. Die stonden altijd erg gezellig op tafel en wanneer er een op de grond viel was er niets aan de hand. Daarom zijn houten woonaccessoires erg geschikt voor mensen met kleine kinderen. Een jonge trend is meubels en woonaccessoires van steigerhout.

Houten woonaccessoires niet ouderwets

Misschien denkt u dat houten woonaccessoires ouderwets zijn en dat ze geen trendy uitstraling kunnen geven. Ik kan u vertellen dat houten woonaccessoires even modieus kunnen zijn als woonaccessoires van andere materialen. Wat altijd erg gezellig staat op een vensterbank zijn bijvoorbeeld van die leuk Afrikaanse poppen beeldjes Of in een lege smalle hoek van de kamer een heel groot Afrikaans beeld. Houten woonaccessoires komen weer helemaal terug. Met name houten woonaccessoires zoals fotolijstjes, beeldjes en schilderij omlijstingen.

Houten woonaccessoires op maat gemaakt

Wanneer u op zoek bent naar originele houten woonaccessoires kunt u informeren of het mogelijk is dat de accessoires op maat gemaakt worden. Wellicht kunt u de hoogte of breedte van het product laten aanpassen voor een iets andere uitstraling. U kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar een meubelmaker die ook houten woonaccessoires maakt. Op die manier bent u er van verzekert dat u de enige bent met dat product.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën