Kapstokken

29 juli 2015 | Woonaccessoires

Kapstokken

Kapstokken zijn er in alle soorten en maten. Daarom kan het soms nog knap lastig zijn om de juiste kapstok te vinden. Het belangrijkste is de ruimte waar u de kapstok gaat neerzetten. Is hier ruimte voor een grote kapstok? Of bent u meer opzoek naar iets ruimtebesparend? Wij kijken voor u naar de laatste trends in de wereld van kapstokken.

De hype van dit moment de RVS kapstok

Een trend onder de kapstokken is op dit moment de RVS kapstok. Vooral het strakke design en de modieuze uitstraling van het ontwerp maakt de RVS kapstok zo populair. In de meeste modern ingerichte huizen is er plaats voor de kapstokken van RVS. De moderne kapstokken kunnen ook mooi voorzien worden van een plankje met melkglas. Waardoor u mooi nog spulletjes kwijt kunt bovenop de kapstok en dit geeft iets extra’s aan het strakke design.

Zowel klassiek als modern een kapstok van hout

Een nieuwe trend onder de kapstokken is de kapstok van hout. Hout kan zowel gebruikt worden voor een moderne kapstok als een klassieke kapstok. Zo kunt u een klassieke staande kapstok aanschaffen of een moderne strakke kapstok van hout. Het fijne van hout is dat het tijdloos is waardoor in ieder huis een kapstok van hout past. Uiteraard zijn er ook houten kapstokken met een ruimtebesparende oplossing. Zo kunt u kiezen voor een smalle houten balk met haakjes waaraan u de jassen kunt ophangen.

Geef uw huis een stukje design met uw kapstok

Als u toch liever iets anders wilt dan anderen dan kunt u gaan voor een design kapstok. Een design kapstok is verkrijgbaar in werkelijk de meest bijzondere constructies. Zo zijn er strakke constructies in de vorm van een boomtak. Of gewoon een strakke wand design kapstok. Hierbij worden verschillende materiaal gecombineerd tot een strak design. Het fijne van een desgin kapstok is dat het vaak uniek is. Zo kunt u het huis een uniek stukje design geven waar andere van op kijken. Uiteraard kunt u ook gewoon met de trend mee gaan om voor RVS kapstok of een kapstok van hout te gaan. Zo lang uw huis het design meekrijgt dat erbij past.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën