Trendy keukenschorten | Je eigen keukenschort ontwerpen

29 juli 2015 | Keuken

Keukenschorten, origineel en trendy

Misschien een van de belangrijkste keukenaccessoires om uw kleding te beschermen zijn de keukenschorten. Ze beschermen niet alleen uw kleding, maar kunnen ook een leuk mode item voor in de keuken zijn. De laatste tijd zijn er diverse hippe en trendy keukenschorten verschenen. Waardoor een keukenschort helemaal geen ouderwets item meer is voor in de keuken.

Bonte printen als keukenschort

Als u denkt aan een hip merk met een bonte print dan denkt u natuurlijk aan Pip Studio. Pip Studio denkt graag mee als het gaat om uw keukenaccessoires en heeft dan ook een eigen keukenschorten lijn. Een pip studio keukenschort is lekker bont en helemaal hip. Daarbij zijn er ook nog andere bijpassende keukentextiel accessoires te vinden bij Pip Studio. Zo kunt u een moderne keuken ineens in een bont jasje stoppen.

Een modern keukenschort in een moderne keuken

Als u een moderne keuken heeft dan is het natuurlijk ideaal als u zelf ook een modern keukenschort draagt. Het Nederlandse merk Kook heeft verschillende keukenschorten uitgebracht onder haar merknaam. De keukenschorten zijn er in diverse designs en zijn allemaal modern uitgevoerd. Hierdoor past een keukenschort van Kook zeker weten thuis in een moderne keuken. Naast de moderne lijn is er ook een wat bontere lijn in keukenschorten. Deze kunt u natuurlijk prima combineren met de hippe keukenschorten van Pip Studio.

Uw eigen keukenschort ontwerpen

Een trend dat de laatste jaren veel is terug te zien in de keukenschorten wereld is het zelf ontwerpen van een eigen keukenschort. Deze schorten zijn alleen online te bestellen en kunt u helemaal zelf bedrukken. U kunt hierbij denken aan een leuke tekst of misschien een foto van de kinderen? De meeste online keukenschorten ontwerp websites hebben niet alleen een ontwerp voor volwassenen. U kunt er vaak ook keukenschorten ontwerpen voor kinderen. Uw kinderen kunnen zo spelenderwijs meehelpen in de keuken met hun eigen schort.

De keukenschort is weer hip

Als u online bekijkt hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn op het gebied van keukenschorten dan is er al snel een ding duidelijk. De keukenschort is weer helemaal terug van weggeweest en is dit jaar weer helemaal hip.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën