Tips voor kinderkamer decoratie

29 juli 2015 | Kinderkamer

Leuke kinderkamer decoratie tips

Kinderkamer decoratie is niets anders dan accessoires om de kinderkamer mee aan te kleden of te versieren. U kunt hierbij denken aan schilderijtjes, lijstjes met foto’s, lampjes, mobiles, knuffels, speelgoed en meer.

Kinderkamer decoratie voor een prettige sfeer

Het belangrijkste bij het aanbrengen van de accessoires is dat u hetzelfde in gedachten houdt als dat u doet bij het inrichten van uw eigen slaapkamer of woonkamer: het moet een geheel vormen. Helemaal voor uw kind is dit belangrijk gezien de rust die de kamer dan uitstraalt. Gebruik dus zeker geen verschillende kleuren meubels maar kies voor neutrale meubels die rust uitstralen op die manier realiseert u de meest prettige sfeer mogelijk voor de kinderkamer.

Kinderkamer decoratie – van schilderij tot lamp

Er zijn verschrikkelijk veel soorten decoraties te verzinnen voor kinderen, misschien nog wel meer dan voor de ouders. Denk bijvoorbeeld aan een fotolijstje met babyfoto’s, een schilderijtje van Winney the Pooh of Tijgertje (momenteel erg in trek) of een gekleurd lampje of juist een bewegende lamp met figuurtjes. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van mogelijkheden voor kinderkamer decoratie in een kinderkamer.

Door te zorgen voor 1 stijl profiteert uzelf weer

door te zorgen dat er 1 stijl gebruikt wordt in uw kinderkamer, stijlen is tegenwoordig helemaal hot tenslotte, kunt uzelf weer profiteren omdat u kind vele malen rustiger wordt van een rustige omgeving (is bewezen in een Amerikaans onderzoek). Een rustig kind betekend dat uzelf ook meer rust kunt houden en zo profiteert iedereen weer van dat u goed heeft nagedacht over inrichting en het aanbrengen van kinderkamer decoratie.

U kunt dus bijvoorbeeld goed nadenken over accessoires voor bij het kinderbed, maar ook gordijnen, lampen en behang vragen toch echt uw aandacht. Het begint allemaal bij het behang en naarmate u verder werkt zult u er versteld van staan hoe uw inzicht tot realiteit komt.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën