Kransen

29 juli 2015 | Woonaccessoires

Kransen

Deurkransen werden vroeger bijna alleen tijdens de kerst aan de deuren gehangen. Maar tegenwoordig zijn kransen weer helemaal terug van weg geweest. Je ziet namelijk steeds meer kransen aan de deuren hangen bij mensen. Vooral een echte trend zijn de harten kransen aan de voordeuren bij mensen. Tegenwoordig is er een nieuwe trend bijgekomen namelijk de sterren krans. De kransen geven uw huis weer een extra sfeer en vooral uw hal.

Kransen gemaakt van rietwerk

De absolute trend die u veel tegenkomt in wooninspiratie winkels is de kransen gemaakt van rietwerk. Zoals al eerder verteld ziet u deze kransen voornamelijk de vorm van een hart en tegenwoordig ook in stervormen. Maar er bestaan ook complete rietwerken kransen in ronde vormen. De deurkrans heeft een ronde vorm en heeft leuke accessoires eraan bevestigd. Zo kunt u bijvoorbeeld een krans kopen met een bordje welkom eraan hangen.

Zelf uw eigen deurkrans maken

Fleur uw deur een beetje op met groenwerk en maak zelf uw eigen deurkrans. Kransen kunt u maken door zelf te gaan bloemschikken. U kunt prima een krans maken met levende bloemen. Hierdoor krijgt uw deur een eigen leven en heeft u een prachtige decoratie van eigen hand aan uw deur hangen. Het leuke hiervan is dat u eer van uw werk heeft zodra u de krans ziet. Een deurkrans kan tijdloos zijn waardoor u zelfs in de winter nog kunt genieten van een stukje groenvoorziening aan uw deur.

Een thema deurkrans maken

Kransen hoeven natuurlijk niet tijdloos te zijn. Verras elke keer weer opnieuw uw buurt en de omgeving met thema kransen. Zo kunt u bijvoorbeeld met de kerst echte Kerstmannen en een kerst sfeer met verlichting erin verwerken. Of u kunt met de Pasen gebruik maken van paaseitjes en kuikentjes in uw krans. Als u niet heel creatief bent in het maken van een deurkrans dan kunt u gebruik maken van een standaard rietwerk krans. Vervolgens hoeft u hieraan alleen nog maar decoratie zoals paaseitjes te bevestigen.

Een deurkrans fleurt uw deur op

U zult al snel merken dat een deurkrans uw deur helemaal kan opfleuren. Het geeft uw deur een heel nieuw uiterlijk en uw huis wordt een herkenningspunt in de straat. Dit geeft uw huis de trendy look waarnaar u opzoek was.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën