Naamborden

29 juli 2015 | Woonaccessoires

Naamborden

Bij de aanschaf van een huis worden er vaak ook nieuwe naamborden aangeschaft. Natuurlijk omdat u toe bent aan iets anders, maar ook omdat hier vaak het huisnummer op staat. Regelmatig is het nog een hele klus om een mooi naambordje te vinden. Het is namelijk wel de identiteit van uw huis. Er zijn daarom ook verschillende mogelijkheden voor naamborden. Wij zetten voor u graag even de laatste trends en mogelijkheden voor uw naambordje op een rij.

Strak en modern zijn de mogelijkheden voor uw naambord

De trend van dit moment is natuurlijk helemaal strak en modern. Dit staat ideaal bij een nieuwbouw woning of natuurlijk een echte design woning. Toch zijn er ook in de strak en modern categorie nog verschillende mogelijkheden voor naamborden. Een van de trends op dit moment is de RVS met glas naamborden. Op het glas wordt op een mooie manier de letters en namen van de familie gegraveerd. Vervolgens wordt het glas mooi bevestigd op een RVS plaat. Een andere mogelijkheid is een aluminium naambord. Dit is vrij strak en hier moet je uiteraard van houden, maar het past perfect in een modern huis.

Geef uw naambord een rustieke uitstraling

Als u liever niet op de moderne toer wilt kunt u kiezen voor een naambord met een rustieke uitstraling. Bij deze trend wordt er gewerkt met hout en soms zelfs met kleine boomstammetjes. Deze worden vervolgens met de hand beschilderd waardoor u een stukje natuur als naambord krijgt. De naamborden zijn allemaal uniek omdat het echt handwerk is. U zal namelijk nooit een houten naambord tegenkomen met hetzelfde uiterlijk.

Verlicht uw naambord met LED

De nieuwe trend op dit moment onder de verlichting is LED. Met LED kunt u een naambord van strak en milieu vriendelijk licht voorzien. Er zijn tegenwoordig verschillende naamborden verkrijgbaar waarbij de LED verlichting netjes is ingebouwd.

De keuze voor een naambord

De keuze voor een naambord kan lastig zijn, maar kijk goed naar wat u wilt. Als u tevreden bent met uw naambord dan kunt u hier jaren van genieten. Uiteraard is uw smaak het belangrijkste, maar als u het even niet weet dan kunt u altijd naar de laatste trends kijken.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën