Onderzetters voor kopjes en glazen

29 juli 2015 | Keuken

Onderzetters voor kopjes en glazen

Glazen zijn niet altijd helemaal droog als u ze op tafel zet. Ze kunnen hierdoor kringen en soms ook beschadigingen aanbrengen op de tafel. U kunt uw tafel hier tegen beschermen door gebruik te maken van onderzetters. De onderzetters kunt u onder de glazen zetten om zo uw tafel te beschermen.

Moderne onderzetters of grappige onderzetters?

Onderzetters voor uw glazen zijn er in diverse soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor moderne onderzetters. Dit zijn vaak strak vormgegeven onderzetters in verschillende kleuren of juist strakke kleuren zoals zwart en grijs. Uiteraard kunt u onderzetters ook gebruiken om uw tafel leuk aan te kleden. Zo zijn er ook diverse grappige onderzetters verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een legpuzzel waarop u de glazen kunt zetten. Iedere onderzetter vormt een stukje van de puzzel. De keuze voor het soort onderzetter is afhankelijk van wat u mooi vind en wat er past bij uw huis.

Onderzetters worden niet alleen gebruikt voor glazen

U kunt onderzetters niet alleen gebruiken voor glazen, maar ook voor pannen. Dit zijn wel speciale pannen onderzetters en ze beschermen uw tafel tegen de warme pannen. Maar u hoeft pannen onderzetters niet alleen te gebruiken voor uw tafel. Als u een houten aanrechtblad heeft in uw keuken kunt u de keuken beschermen met een pannenonderzetter. De pannenonderzetters zijn ook verkrijgbaar van metaal waardoor ze handig zijn af te nemen als uw pannenonderzetter vies wordt.

Uw tafel aankleden met een onderzetter

Veel gezinnen vinden het fijn om de pan op tafel te zetten als er gegeten wordt. Maar hoe kunt u de pan mooi neerzetten op uw tafel? De standaard pannenonderzetters hebben namelijk geen trendy uiterlijk voor uw tafel. Een nieuwe trend onder de pannenonderzetters is een plank van robuust hout. U kunt hierbij denken aan een plank in de vorm van een boomstam. Het hout zorgt ervoor dat uw tafel niet beschadigt en u geeft het avondeten een uniek uiterlijk

Onderzetters als decoratie-item

Bekijk gerust de verschillende soorten onderzetters zodra u een onderzetter gaat aanschaffen. Als u voor de juiste onderzetter kiest dan kunt u het gerust gebruiken als een echt decoratie-item in uw keuken of woonkamer.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën