Decoratieve pannenlappen kopen

29 juli 2015 | Keuken

Pannenlappen kopen

Een pannenlap is niet alleen een handig item voor in uw keuken. Maar u kunt pannenlappen ook gebruiken als leuke keukenaccessoires. U kunt de pannenlappen bijvoorbeeld ophangen in de keuken. Het is daarom wel belangrijk dat u de juiste pannenlappen kiest bij uw keuken.

Moderne pannenlappen voor een strakke keuken

In een moderne en strakke keuken horen natuurlijk ook strak vormgegeven pannenlappen. Als u opzoek bent naar moderne pannenlappen dan kunt u het beste een kijkje nemen bij het merk Kook. Bij Kook zijn de pannenlappen allemaal strak vormgegeven en kunt u ze aanschaffen in diverse kleuren. De pannenlappen zijn in elke kleur verkrijgbaar zoals grijs, rood, roze en zwart

Bonte pannenlappen van Blond

Een echt Nederlands merk met gezelligheid is Blond. Van Blond zijn er diverse pannenlappen sets verschenen met gezellige bonte prints erop. De pannenlappen van Blond zijn wel echte vrouwen pannenlappen. Maar passen prima thuis in elke keuken. Ondanks de bekende merknaam zijn ze de pannenlappen van Blond al verkrijgbaar voor een paar euro. Daarmee haalt u leuke keukenaccessoires in huis om in uw keuken te hangen.

Kitchengrips in plaats van pannenlappen

Een nieuwe trend onder de pannenlappen zijn de zogenaamde kitchengrips. De kitchengrips staan helaas niet mooi in uw keuken als mode accessoire. Maar ze kunnen wel heel handig zijn voor uw hete kookpan. De kitchengrips zijn hitte bestendig en bestaan uit een soort grijpers waarmee u de kookpan kunt optillen. Het nadeel is natuurlijk wel dat u ze niet leuk kunt ophangen in uw keuken. Maar deze kitchengrips zijn wel vaatwasser bestendig.

Pannenlappen als decoratie in uw keuken

De meeste pannenlappen kunt u prima gebruiken als decoratie in uw keuken. Ze kunnen bijvoorbeeld mooi een kale muur opfleuren door de pannenlappen aan de muur te hangen. Pannenlappen zijn eenvoudig op te hangen aan een spijker en brengen ondanks de simpele manier een sfeer in de keuken. Het is daarom zeker weten een trend om uw pannenlappen niet meer op te bergen in de keukenla. De pannenlappen zijn namelijk echte keukenaccessoires voor in uw keuken. Ga daarom mee met de trend en schaf pannenlappen aan die passen bij de inrichting van uw keuken.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën