Paraplubakken

29 juli 2015 | Woonaccessoires

Paraplubakken

Nog even snel de paraplu meepakken voordat u naar buiten gaat. Dat gaat een stuk gemakkelijker als u in het bezit bent van een paraplubak. Tegenwoordig zijn paraplubakken helemaal niet meer ouderwets. Er zijn verschillende soorten paraplubakken die ook prima in een modern huis passen. Het belangrijkste van een paraplubak is dat u direct en snel uw paraplu kunt terug vinden. Maar natuurlijk ook een plek heeft om de verschillende paraplu’s op te bergen.

Maak uw hal compleet met een design paraplubak

Als u opzoek bent naar een nieuwe trend onder de paraplubakken dan komt u al snel uit bij de design paraplubak. Bij een design paraplubak komt u de meest bijzondere vormen en kleuren tegen waaruit de paraplubak gemaakt is. Een hele unieke combinatie onder de paraplubakken is de paraplubak gemaakt uit steigerhout afgewerkt met rvs. De rvs plaat waarop de paraplu rust zorgt ervoor dat de paraplubak niet gaat roesten. De design paraplubak uit steigerhout geeft werkelijk een unieke uitstraling aan uw hal.

RVS maakt paraplubakken weer trendy

In steeds meer huizen wordt er gebruik gemaakt van RVS voor design meubelen en accessoires. Uiteraard kan RVS ook niet ontbreken in de hal van uw huis. Daarom heeft RVS ervoor gezorgd dat er ook weer een trendy paraplubak op de markt komt. De trendy paraplubak is helemaal gemaakt uit RVS en heeft een chromen uitstraling. Dit kan bijvoorbeeld prima passen bij een RVS kapstok waardoor uw hal een geheel wordt. U hoeft op deze manier de paraplubakken niet meer te verstoppen in uw hal. De trendy paraplubak mag gerust de eyecatcher van uw hal worden.

De simpelste uitvinding voor uw paraplubak

Bent u niet zo van een trendy paraplubak of paraplubakken van RVS? U kunt er uiteraard voor kiezen om te gaan voor een echte parapluhouder. In een parapluhouder kunt u even simpel uw paraplu klikken zodra u thuis komt. Er zitten geen trendy accessoires aan, maar het voldoet wel aan het gebruiksgemak van de paraplubak. Ideaal als u toch liever niet mee wilt gaan met de trend en gewoon een item zoekt om uw paraplu in op te slaan. Zo hoeft een paraplubak helemaal niet iets speciaals te zijn.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën