Schalen kopen en schalen bestellen

29 juli 2015 | Keuken

Schalen, gebruik en decoratie

Schalen kunt u in de keuken voor verschillende dingen gebruiken. U kunt een schaal gebruiken om een gerecht mooi in te serveren. Of een schaal voor een ovengerecht. Schalen zijn daarom handig om te hebben in uw keuken. Maar welke schalen zijn het meest belangrijkste voor uw uitzet?

Een saladeschaal om uw salades mooi te serveren

Krijgt uw visite bij uw thuis en u wilt een mooie salade neer zetten? Een saladeschaal maakt het gemakkelijk om uw salade te serveren. Vaak zijn er speciale saladelepels bij de schalen bijgevoegd. Hiermee kunnen gasten zelf de salade op hun bord opscheppen. De schalen zijn verkrijgbaar van verschillende merken met ieder een eigen vormgeving. Zo zijn er gewoon ronde plastic schalen, maar het merk Milano heeft speciale porseleinen saladeschalen in grappige vormen op de markt gebracht.

Maak uw uitzet compleet met een schalenset

Vaak heeft u gewoon verschillende schalen nodig om gerechten te kunnen bereiden. Het merk Joseph Joseph weet hier alles van en heeft speciaal hiervoor een schalenset ontwikkeld. De schalenset bestaat uit acht delen en kan voor verschillende dingen gebruikt worden. In 2009 heeft de set zelfs een design award gewonnen waardoor de schalenset er ook nog eens mooi uitziet. U kunt met de schalen mixen, mengen, zeven en er zit zelfs een vergiet bij. Zo bent u in een keer van alles voorzien.

Bereid de mooiste ovengerechten

Een schaal die absoluut niet in uw keuken mag ontbreken is de ovenschaal. Hiermee kunt u de heerlijkste gerechten bereiden als u natuurlijk in het bezit bent van een oven. Ovenschalen zijn verkrijgbaar in glas en van porselein. U hoeft een ovenschaal natuurlijk niet alleen te gebruiken voor ovengerechten. Maar u kunt de ovenschaal ook gebruiken voor in de magnetron. Ovenschalen zijn niet alleen te koop in webshops, maar u kunt ze ook vinden bij de blokker. Hier vind u al ovenschalen vanaf vijf euro waardoor u al schalen kunt kopen voor een laag budget.

Schalen voor iedere gelegenheid

Zoals u hier heeft kunnen lezen zijn de schalen er voor iedere gelegenheid. Of u nu op de culinaire toer gaat of gewoon even een schaal nodig heeft voor een salade. Zorg er daarom voor dat u altijd voorzien bent van schalen in uw keuken.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën