Showroom keukens tegen gereduceerd tarief

29 juli 2015 | Keuken

Showroom keukens

Showroom keukens worden door woon- en keukencentra’s gebruikt om de verschillende mogelijkheden, stijlen, typen en opstellingen aan u te laten zien. Juist hiermee kunt u voordelen behalen. Aangezien de stijlen, kleurstellingen en opstellingen ongeveer om het halve jaar volledig wisselen zijn de centra’s genoodzaakt om hun showroom keukens aan te passen. Vaak doen ze dan de oude showroom modellen tegen gereduceerd tarief weg.

Showroom keukens passen die wel?

Een belangrijk knelpunt bij dit type is natuurlijk de vraag of het wel of niet past. U heeft natuurlijk bepaalde maten opgemeten en u wilt weten of dit wel of niet past en wat u er eventueel aan kan doen als het niet past. Het vervelende aan dit geheel is dat als de keukens er uit gaan dat dan ook losse onderdelen slecht verkrijgbaar zijn en dus kunt u defecte onderdelen van showroom keukens niet gemakkelijk vervangen. U kunt hier natuurlijk ook altijd naar vragen bij uw specialist waar u al aan het kijken bent en zij kunnen u ongetwijfeld verder helpen.

Showroom keukens zijn toch beschadigd?

Het komt inderdaad wel eens voor dat zo’n keuken een kleine of grote beschadiging heeft maar hier zijn de prijzen dan ook wel naar. Vaak is het al zo als een type er uit gaat dat het showroom model voor minder dan de helft aangeboden wordt maar als er beschadigingen zijn dan kan het vaak nog goedkoper. Een kras op het werkblad bijvoorbeeld (toch wel vaak voorkomend) kan niet gemakkelijk verholpen worden maar levert u al snel een kleine 5 tot 10% extra korting op.

Showroom keukens online opzoeken

Op de website www.showroomkeukens.nl vindt u het aanbod aan showroomkeukens door heel Nederland. U kunt specificeren per opstelling maar u kunt ook zoeken op losse onderdelen. Stel dus dat u in uw woonplaats bij het keukencetrum een showroom keuken heeft uitgezocht maar u wilt nog een extra kastje, een nieuw werkblad of iets anders dan kunt u via deze website wellicht iets vinden. Ook bij het wooncentrum bij u in de buurt kunt u geregeld losse onderdelen bijkopen. Een andere optie is om bij de Ikea langs te gaan en daar losse elementen bij te bestellen. Dit kan allemaal op maat gemaakt worden dus ook een nieuw werkblad kunt u er wel vinden.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën