Sleutelkastjes

29 juli 2015 | Woonaccessoires

Sleutelkastjes

Als u meerdere sleutels in huis heeft dan kan het wel eens voorkomen dat u sleutels kwijt raakt. Het staat natuurlijk niet netjes als u de sleutel van de buren bewaard en deze vervolgens kwijt raakt. Een ideale oplossing om uw sleutels veilig te bewaren zijn de sleutelkastjes. Sleutelkastjes kunnen prima worden bevestigd in de hal van uw huis. Waardoor u ze altijd kan terug vinden op een vaste plek. Dit is belangrijk als u opzoek bent naar een bepaalde sleutel. Zo hoeft u nooit lang te zoeken en heeft u altijd sleutels bij de hand.

Verberg uw sleutels op een trendy manier

Een trendy manier om uw sleutels even snel op te bergen is het RVS sleutelkastje. Het sleutelkastje is gemaakt van chique materiaal en heeft een chromen uitstraling. Zonder sleutel kunt u de RVS sleutelkastjes openmaken waardoor u snel en eenvoudig bij uw sleutels kunt komen. Het is natuurlijk niet handig als u de huissleutel kwijt bent dat de reservesleutel van het sleutelkastje aan uw sleutelbos zit. Daarom zijn de RVS sleutelkastjes zo ontworpen dat iedereen er gemakkelijk bij kan komen. Daarnaast is het kastje mooi vormgegeven waardoor het prima in uw hal of woonkamer past.

Haal een vrolijke sfeer in uw hal met design sleutelkastjes

Bent u de standaard sleutelkastjes een beetje zat? Wilt u iets dat u niet snel tegen komt in een hal? U kunt dan het beste kiezen voor een Miho Design sleutelkastje. De design sleutelkastjes van Miho geven wel een hele bijzondere uitstraling aan uw hal. Ze zijn voorzien van bonte printen en hebben een hip uiterlijk. Het is helemaal een ideale plek om uw kinderen hun sleutel in te laten opbergen. Welk kind wil nu niet zijn of haar sleutel opbergen in een sleutelkastje van Miho? Naast het hippe uiterlijk heeft het ook nog eens voldoende ruimte om sleutels op te bergen

Een sleutelkastje in uw hal

Het maakt in principe niet uit wat voor sleutelkastje u uiteindelijk kiest. Als het maar leuk staat in uw hal. Zo kunnen wij ons voorstellen dat als u alles van RVS heeft in uw hal u ook gaat kiezen voor een RVS sleutelkastje. Kies voornamelijk wat leuk staat en praktisch is voor uw hal.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën