Stapelbed en hoogslaper informatie | Kinderkamer stapelbed

29 juli 2015 | Kinderkamer

Het stapelbed

Het stapelbed kan voor een ieder uitkomst bieden. Uw kinderen zijn er dol op want dan kunnen ze hoog slapen en er is de zekerheid dat er iemand onder hun ligt of bij hun aanwezig is (tenminste wel vaak). Voor ouders kan het een goeie uitkomst bieden als u niet de ruimte heeft om voor 2 kinderen 2 aparte bedden te plaatsen of als u uw kinderen gezelligheid wil geven.

Wat is nou exact een stapelbed

Een stapelbed is niets anders dan 2 bedden die binnen 1 frame boven elkaar geplaatst zijn met vaak onderop het bovenste bed een versterkte bodem zodat de persoon die daar op ligt niet door het bed heen zakt en bovenop de andere land. Een groot voordeel van dit bedtype is dat u 2 personen (vaak kinderen) kunt laten slapen op de plek waar u normaal 1-eenpersoonsbed kwijt kunt. Dit geeft u dan gelijk de mogelijkheid om ruimte te besparen.

Een stapelbed – just 4 fun

Het is tegenwoordig ook niet ongewoon dat dit type bedden geplaatst worden omdat de kinderen dit graag willen. Het geeft hetzelde effect als een hoogslaper. De kinderen vinden het “hoog slapen” vaak leuk en daarom wordt er nog steeds regelmatig aan ouders gevraagd of het mogelijk is een stapelbed te plaatsen.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën