Tafelkleden

29 juli 2015 | Keuken

Tafelkleden

Tafelkleden kunnen voor twee doeleinden worden gebruikt. Namelijk als keukendecoratie of ter bescherming van uw tafel tijdens het eten. Denk bijvoorbeeld aan het knoeien op de tafel. Ter bescherming van uw tafel kunt u het beste een tafelzeil nemen. Maar als u opzoek bent naar decoratie dan kunt u het beste kiezen voor een tafelkleed.

Een landelijke sfeer met een linnen tafelkleed

Als uw keuken een landelijke inrichting heeft dan kunt u dit compleet maken met linnen tafelkleden. De linnen tafelkleden worden vaak gezien als sfeer makers. Afhankelijk van wat u wilt kunt u de linnen tafelkleden laten lopen tot aan de grond. Vervolgens kunt u de tafel dekken met prachtig servies om de sfeer compleet te maken. De landelijke sfeer is niet alleen landelijk maar ook een klein beetje romantisch.

Tafelkleden van zeil om uw tafel te beschermen

Uw kinderen zijn lekker aan het eten alleen leeft de hele tafel mee. Natuurlijk wilt u de tafel graag beschermen zodat deze langer mee gaat. Hiervoor zijn tafelkleden gemaakt van zeil uitermate geschrikt om uw tafel te beschermen. De tafelkleden zijn verkrijgbaar in diverse designs en sferen. Ze doen hierdoor niet meer onder bij de klassieke tafelkleden. Het grote voordeel is natuurlijk dat je de tafelkleden eenvoudig kan schoonmaken of afnemen.

Combineer twee tafelkleden samen

Een nieuwe trend met tafelkleden is het combineren van kleuren en tafelkleden. Voor deze trend worden linnen tafelkleden gebruikt in twee kleuren. Een mooie en strakke combinatie is bijvoorbeeld een crème met bruin tafelkleed. Het kan soms wel lastig zijn qua maten om twee tafelkleden te combineren. Dit kan mooi opgelost worden door gebruik te maken van een tafelkleed met tafellopers erop.

Een tafelkleed als decoratie item

Zoals in de voorbeelden hierboven is een tafelkleed een prima decoratie item om uw tafel te versieren en te beschermen. Geef uw eetkamer net dat beetje extra sfeer met een bijpassend tafelkleed. Bedenk daarbij ook goed welke sfeer u wilt overbrengen en welke materialen u hiervoor wilt gebruiken. Soms staat een linnen tafelkleed net weet beter dan een tafelkleed van zeil. Kijk daarom goed wat precies de trend is voor uw woonkamer.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën