Tandenborstelhouder

29 juli 2015 | Badkamer

Tandenborstelhouder

Losliggende tandenborstelhouders kunnen voor veel mensen een doorn in het oog zijn. Helemaal in een moderne badkamer ziet het er niet mooi uit als de tandenborstels in het rond slingeren. De oplossing hiervoor die er ook nog eens trendy uit ziet is de tandenborstelhouder. Uw tandenborstel hoeft zo nooit meer te slingeren met deze nuttige badkameraccessoires.

Een echte natuurlook voor uw tandenborstelhouder

Bestaat uw badkamer uit echte natuurmaterialen zoals natuursteen en massieve items. Uiteraard past hierbij niet echt een klassieke tandenborstelhouder. Ga daarom mee in de trend van uw badkamer en kies voor een Sealskin tandenborstelhouder. Sealskin heeft speciale tandenborstelhouders gemaakt uit steen waardoor ze perfect passen in uw natuurlook badkamer.

Modern design voor aan de muur

Als u bekend bent met het badkameraccessoires merk Zack dan weet u al precies waar Zack voor staat. Namelijk voor trendy en modern design dat precies past in een moderne badkamer. Zack heeft daarom ook speciaal voor deze badkamers een RVS tandenborstelhouder gemaakt. Zo koopt u niet alleen iets leuks voor uw badkamer. Maar ook nog eens een stukje modern design voor aan uw badkamermuur.

Combineer uw tandenborstelhouder met de rest

Een tandenborstelhouder lijkt een klein detail in uw badkamer. Maar het is zeker weten belangrijk dat u bij de keuze rekening houdt met de rest. Zorg ervoor dat uw badkamer samen een geheel vormt en kies daarom de materialen die het beste bij elkaar passen. Zo creëert u de juiste sfeer in uw badkamer.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën