Theedoeken en keukentextiel

29 juli 2015 | Keuken

Theedoeken, onmisbaar en trendy

Even nog snel de vaat wegwerken kan natuurlijk niet zonder theedoek. De afwas wordt snel en eenvoudig gedroogd met een theedoek. Maar dit hoeft natuurlijk geen standaard theedoek te zijn. Theedoeken kunnen gekocht worden in alle soorten en maten. Zoek bijvoorbeeld een bijpassende theedoek met de keuken. Waardoor een theedoek een echte keukenaccessoire wordt dat past bij de rest van het huis. U kunt een theedoek namelijk altijd mooi in het zicht ophangen. Waardoor het een leuk decoratie item wordt in de keuken.

Met plezier de afwas doen

Cookaware is een keukenmerk dat staat voor koken met plezier en genieten van eten. Maar dit merk heeft ook diverse theedoeken op de markt gebracht die prima in uw keuken passen. De keukendoeken zijn trendy en toch modern op de markt gebracht. Ze zijn verkrijgbaar in diverse vormen en designs, waardoor in ieder huis Cookaware theedoeken passen.

Fashion in de vorm van een theedoek

Net als in kleding bestaat er ook fashion in de vorm van theedoeken. Diverse merken slaan de handen in een om een trend te zetten met hun theedoeken. U kunt er uiteraard voor kiezen om een simpele Hema theedoek te kopen. Maar u kunt ook meegaan met de trend en echte fashion theedoeken kopen. Jaarlijks zijn er diverse trends waarin theedoeken verkrijgbaar zijn. Terwijl u dacht dat een theedoek alleen was om af te wassen!

De trend van dit moment onder de theedoeken

Een echte trend op dit moment onder de theedoeken is de handgemaakte theedoek. Deze theedoeken zijn gemaakt van linnen en worden door diverse designers met de hand gemaakt. U kunt hierbij denken aan theedoeken geborduurd door een designer. Maar er zijn ook theedoeken handgemaakt van linnen met een design gemaakt met zeefdruk. Een handgemaakte theedoek met zeefdruk is op dit moment de grootste trend. Omdat het ondanks dat het handgemaakt is er toch nog modern uitziet.

Een theedoek mag niet ontbreken in uw keuken

Ondanks de verschillende soorten en trends in theedoeken mag een theedoek absoluut niet ontbreken in uw keuken. Het is niet alleen handig om snel even iets droog te maken. Maar het hoort gewoon thuis in de keuken samen met uw andere keukenaccessoires.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën