Toiletborstel en houder

29 juli 2015 | Badkamer

Toiletborstel en houder

Als u een toilet in de badkamer heeft is het natuurlijk erg functioneel om een toiletborstel te hebben. Helaas is een toiletborstel en houder niet het badkameraccessoire dat je graag terug ziet in je badkamer. Gelukkig zijn er de laatste jaren diverse oplossingen gekomen om ook de toiletborstel mooi te kunnen plaatsen. Een toiletborstel hoeft zo niet meer verstopt te worden in het toilet, maar kan gewoon een plekje krijgen in de badkamer.

Geef uw badkamer een vrolijke uitstraling met Sealskin

Sealskin heeft een hele badkamer lijn ontwerpen voor uw badkamer. Hierbij ontbreken de toiletborstel en houder uiteraard niet. De lijn van Sealskin bestaat uit vrolijke designs en zomerse kleuren. Ze zijn gemaakt uit het beste keramiek waardoor het materiaal duurzaam is en eenvoudig te reinigen. De toiletborstel en houder lijn van Sealskin kan helaas niet aan de wand bevestigd worden. Maar verdiend zeker weten een mooi plekje naast uw toilet.

Breng design in uw badkamer met RVS

Een echte trend onder de toiletborstel en houder badkameraccessoires is natuurlijk RVS. Er wordt veel voor RVS gekozen omdat het stijlvol en modern is. Het past al snel in iedere badkamer thuis waardoor u niet lang opzoek hoeft te gaan naar de juiste decoratie materialen. De toiletborstel en houder gemaakt van RVS zijn eenvoudig te reinigen met water en zeep. Daarnaast zijn ze roest bestendig door het RVS materiaal waaruit ze gemaakt zijn.

Design in een vrolijke vorm

Een toiletborstel en houder hoeft helemaal niet serieus te worden vormgegeven. Het merk Alessi brengt echte design accessoires op de markt in een vrolijke vorm. Zo heeft Alessi de toiletborstel en houder vormgegeven in de vorm van een bloempot met bloem. Het design ziet er niet alleen uit als een echte gadget, maar is ook nog eens functioneel in gebruik. Zo is design niet alleen vrolijk, maar ook nog eens erg functioneel.

Kies een functionele toiletborstel en houder

Badkameraccessoires horen er niet alleen mooi uit te zien, maar horen ook functioneel te zijn. Kies daarom voor een toiletborstel en houder die ook handig zijn in gebruik. Uiteraard mag het design er ook nog eens mooi uit zien, maar kies altijd voor de meest functionele toiletborstel en houder.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën