Toiletrolhouder

29 juli 2015 | Badkamer

Toiletrolhouder

Waarschijnlijk het meest functionele item in uw badkamer is de toiletrolhouder. Uiteraard kan geen enkel toilet zonder toiletrolhouder. Ondanks dit functionele item mag u natuurlijk nog wel eisen stellen aan uw houder. Vaak is het leukste om te kiezen voor een houder die lijkt op een toiletborstel en houder. Samen vormen ze op deze manier een set in dezelfde stijl. Zo is uw badkamer een geheel met de rest van uw badkameraccessoires.

Duurzaam en makkelijk om te reinigen, RVS

Een toiletrolhouder van RVS is de laatste jaren steeds meer in trek gekomen. Niet alleen omdat het er modern en strak uitziet. Maar ook omdat het makkelijk te onderhouden is. RVS is eenvoudig te reinigen en roest over het algemeen niet. Dit is natuurlijk ideaal voor een vochtige ruimte zoals de badkamer. Tiger is een van de merken met diverse toiletrolhouders gemaakt van RVS. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal en voldoen hun functie prima als toiletrolhouder. De rollen zijn namelijk eenvoudig te vervangen.

Berg uw reserve toiletrollen eenvoudig op in uw badkamer

Het is natuurlijk niet handig als u ineens zonder toiletpapier op het toilet bent komen te zitten. Helemaal voor uw gasten is het natuurlijk niet netjes. Een ideale oplossing hiervoor is om gebruik te maken van een reserve toiletrolhouder. De reserverolhouder kan bijvoorbeeld geplaatst worden in de buurt van de toiletborstel. Waardoor iedereen de rollen met gemak kan terug vinden en vervangen voor een nieuwe toiletrol. De reserve toiletrolhouder kan niet alleen worden neergezet, maar sommige kunnen ook aan de muur bevestigd worden. Dit is natuurlijk net wat u mooi vindt staan in uw badkamer.

Maak van uw badkamer een geheel

Als u kiest voor een toiletrolhouder dan kiest u voor een bepaald merk of uitstraling. Zorg er wel voor dat uw badkamer een geheel blijft en kies niet voor verschillende soorten badkameraccessoires in een badkamer. Zorg er daarom voor dat de toiletroller past bij bijvoorbeeld de toiletborstel en de reserverolhouder. Maar let voornamelijk op het materiaalsoort om een geheel te maken van de badkameraccessoires. Gebruik bijvoorbeeld geen combinatie van RVS en plastic, maar kies voor een soort. Zo blijft uw badkamer een geheel uitstralen.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën