Alle informatie over TV meubels voor de platte televisie

29 juli 2015 | Woonaccessoires

TV Meubels

Sinds het bestaan van de televisie is het TV meubel niet meer weg te denken uit de woonkamer. TV meubels worden ontwikkeld vanuit verschillende invalshoeken. Je kunt bijvoorbeeld je andere apparatuur kwijt in het meubel of je volledige DVD collectie en wellicht je game console. Het belangrijkste nut blijft natuurlijk het plaatsen van het TV toestel.

LCD en plasma televisies

Met de intrede van de platte beeldbuis is er veel veranderd. TV meubels zorgen voor een haast artistieke toevoeging in het interieur. Omdat de beeldbuizen tegenwoordig allemaal plat zijn, is er voor de ontwerpers een nieuwe dimensie bijgekomen. Denk bijvoorbeeld aan de wandmontage van het complete TV meubel.

TV meubels van metaal of hout

Naast de verschillende moderne materialen zoals glas, aluminium, roestvrij staal en kunststof, zijn TV meubels van hout nog steeds uiterst populair. Met name TV meubels van teak, eiken en grenen worden volop verkocht. Een televisie kan zijn plek dus prima vinden in een landelijke of antieke inrichting.

Alles in 1 wandkasten

Voor ruimtes waarbij veel kastruimte is gewenst zijn alles-in-1 kasten een goede oplossing. Veelal zijn deze kasten zelf samen te stellen of op maat leverbaar. Een compleet gevulde wand geeft een gezellige sfeer in de leefruimte. Het TV meubel is hierbij totaal geïntegreerd.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën