Vliegengordijnen

29 juli 2015 | Woonaccessoires

Vliegengordijnen

Bent u het helemaal zat dat u constant last heeft van insecten in uw huis? Een oplossing voor uw huis kan vliegengordijnen zijn. Deze gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende uitstralingen, maar houden de vliegen prima buiten de deur. Uiteraard worden niet alleen vliegen buiten de deur gehouden, maar ook andere insecten. Dit bespaard een hoop overlast en u hoeft niet meer op jacht met de insectenspray. Uiteraard is het ook een stuk hygiënischer als insecten buiten de deur blijven.

Uw vliegengordijn met motief

Als u opzoek bent naar een leuke trend onder de vliegengordijnen dan kunt u denken aan een vliegengordijn met motief. U kunt vliegengordijnen werkelijk in verschillende motieven en kleurvariaties krijgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van grote bloemen of vlinders? Of toch misschien een palmboom om het uitzicht van uw deur op te vrolijke. De vliegengordijnen met motief kunnen ook leuk gebruikt worden als uw kind op een kamer met balkon slaapt. Zo kunt u de balkondeur leuk open zetten en kan uw kind kijken naar de vrolijke print.

Kunststof vliegengordijnen met houtlook

De meeste eigenaren van vliegengordijnen kiezen vaak voor de kunststof vliegengordijnen. De reden hiervan is dat deze makkelijk zijn schoon te maken en schoon te houden. Daarnaast maken ze vaak geluid als iemand erdoorheen loopt. Dit geeft een extra stukje veiligheid als u bijvoorbeeld de achterdeur heeft openstaan en uzelf in de keuken staat. U kunt zo precies in de gaten houden of er ongewenste gasten binnen komen. Het kunststof vlieggordijn wordt voornamelijk aangeleverd in een echte houtlook. Waardoor het vlieggordijn leuk kan passen bij het hout in de rest van uw kamer.

Kant-en-klaar vliegengordijn

Als u een standaard deurmaat heeft kunt u gerust kiezen voor een kant-en-klaar vliegengordijn. Dit gordijn is al op maat voor uw deur gemaakt en is vervolgens eenvoudig te bevestigen. De aanschaf van vliegengordijnen is vaak wel een investering voor jaren. De meeste vliegengordijnen zijn namelijk gemaakt van kunststof of aluminium waardoor ze jarenlang meegaan. U kunt hierdoor nog jaren genieten van uw vlieggordijn op maat of gewoon een kant-en-klaar vlieggordijn.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën