Voorraadbussen kopen? Design, brocant en tijdloos

29 juli 2015 | Keuken

Voorraadbussen, onmisbare keukenbenodigdheden

Voorraadbussen zijn gebruiksvoorwerpen waar u veel aan heeft. Het is belangrijk om op een hygiënische manier voorraad te bewaren. U wilt natuurlijk niet dat een net gekocht pak muesli direct bederft. Een manier om uw voorraad veilig en langer te bewaren is door gebruik te maken van voorraadbussen. Maar een voorraadbus hoeft natuurlijk geen gebruikersitem te worden. U kunt ook kiezen voor een mooi vormgegeven voorraadbus.

RVS voorraadbussen in een moderne keuken

Een trend die u veel ziet in de moderne keuken zijn de RVS voorraadbussen. Ze hebben een echte metaallook waardoor ze prima in een strakke keuken passen. Maar er zijn niet alleen voorraadbussen met een metaallook. U ziet ook regelmatig voorraadbussen voorzien van een leuk kleurtje met RVS. Een van de merken met een groot aanbod in RVS voorraadbussen is Brabantia. Brabantia heeft verschillende soorten en kleuren allemaal gemaakt van RVS.

Geef uw keuken vrolijke kleuren met voorraadbussen

Heeft u een witte keuken en wilt u graag wat meer kleur aanbrengen in uw keuken? Wesco heeft hiervoor een speciale lijn met voorraadbussen op de markt gebracht. De Wesco voorraadbussen zijn gemaakt van RVS, maar allemaal voorzien van vrolijke kleuren om uw keuken van meer kleur te voorzien. De voorraadbussen hebben wel allemaal een retro uitstraling. Maar zijn verkrijgbaar in kleuren als oranje, roze, rood en standaard kleuren zoals wit en zwart. De voorraadbussen van Wesco zijn ideaal om uw keuken een leuk kleurtje te geven.

Low budget uw keuken aankleden met voorraadbussen

Als u geen groot budget heeft kunt u de keuken ook prima aankleden met voorraadbussen. Verschillende winkels hebben hun eigenmerk lijn met voorraadbussen. Een plek waar u terecht kunt voor budget voorraadbussen is ikea. De ikea heeft verschillende voorraadbussen van RVS voor een zacht prijsje. Waardoor u kosten bespaart en uw keuken toch low budget kunt aankleden.

De voorraadbus in uw keuken

U kunt de voorraadbus uiteraard wegstoppen in een keukenkastje. Maar gebruik een voorraadbus gerust in uw keuken als decoratie. Maak een mooi plankje of zet de bussen bovenop een keukenkastje. Wees creatief en zorg ervoor dat de voorraadbussen thuis passen in uw keuken.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën