Wasmanden

29 juli 2015 | Badkamer

Wasmanden

Uw was opbergen zonder dat andere er last van hebben kan met een wasmand. Wasmanden kunnen heel stijlvol in uw badkamer staan door te kiezen voor het juiste design. Als u opzoek gaat naar wasmanden zult u zien dat er een ruime keuze is uit diverse soorten en designs. Hierdoor is er altijd wel een wasmand te vinden die past in uw badkamer. Uiteraard zijn er ook multifunctionele wasmanden zoals bijvoorbeeld een wasmand met scheidingsmogelijkheid. Hiermee kunt u al direct in de wasmand uw witte van de bonte was scheiden. Uiteraard gaat u opzoek naar de oplossing die past in uw badkamer en huishouden.

Stijlvol in uw badkamer, de rieten wasmand

Een echt stijl item en erg trendy de laatste jaren is de rieten wasmand. De wasmanden van riet zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes en hebben een leuk uiterlijk voor in uw badkamer. De wasmanden van riet worden geleverd met een speciale waszak, waardoor u eenvoudig de was uit de mand kunt halen. Het fijne van deze manden is dat ze ook nog eens goed voor het milieu zijn. Zo worden ze gemaakt van duurzaam materiaal en kunt u nog jaren genieten van uw trendy wasmand.

Uw was scheiden met Simplehuman

Het bekende badkameraccessoires merk Simplehuman komt met een handig oplossing voor uw badkamer. Namelijk wasmanden met scheidingsmogelijkheid vanaf de vuile was. De wasmanden van Simplehuman zijn voorzien van twee aparte waszakken. Hierdoor kunt u het gezin de witte en bonte was al direct vanaf het begin laten scheiden. Dit bespaard u straks al een hoop werk bij het uitzoeken van de was. Daarnaast zijn de wasmanden van stevig materiaal gebruikt waardoor de wasmanden aardig wat kilo’s wasgoed kunnen verzamelen. Ideaal voor een groot gezin om de was op orde te houden.

Het aanschaffen van een wasmand

Het aanschaffen van een wasmand hoeft helemaal niet lastig zijn. Het belangrijkste is dat u kijkt naar uw gezinssituatie. Als u bijvoorbeeld alleen bent heeft u geen grote of dubbele wasmand nodig. Maar bij een groot gezin kunnen grote of misschien wel meerdere wasmanden handig zijn. Als u de grote van de wasmand heeft bepaald dan hoeft u alleen, maar nog te kijken wat u mooi vind. Want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste voor de aanschaf van een wasmand in uw badkamer.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën