Waxinelichthouders

29 juli 2015 | Verlichting

Waxinelichthouders

Waxinelichtjes brengen niet alleen licht in de duisternis, maar zorgen ook voor een bepaalde sfeer. Waxinelichtjes worden namelijk gezien als een romantisch lichtje voor op tafel of op het dressoir. Uiteraard kunt u niet alleen een los waxinelichtje plaatsen. Maar u kunt ook speciale waxinelichthouders aanschaffen voor de waxinelichtjes. Dit romantisch stukje woondecoratie kan leuk op uw bijzettafel staan en geeft een romantisch licht in het donker.

Glazen waxinelichthouders in verschillende kleuren

Romantisch en tegelijkertijd erg trendy zijn de glazen waxinelichthouders. Deze houders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U zet als het ware uw waxinelichtje erin waardoor de kleur mooi doorschijnt. De gezellige kleurtjes geven een extra sfeer aan uw waxinelichtje en zijn verkrijgbaar in iedere kleur die past in uw kamer. De bekende kok Jamie Oliver is al helemaal fan van deze waxinelichthouders en heeft ze daarom zelf onder zijn naam op de markt gebracht. Erg leuk en ook nog eens geschrikt voor de vaatwasser.

De waxinelichthouders met een stukje van uzelf

Menu heeft waxinelichthouders op de markt gebracht met een bijzonder karakter. De waxinelichthouders zijn een soort gesloten vaas waar bovenop het waxinelichtje kan worden neergezet. In de waxinelichthouders van Menu kunt u iets van uzelf stoppen. Bijvoorbeeld een briefje of een gedroogde bloem. U kunt het zo gek niet bedenken en u kunt het erin stoppen. Zo geeft u de waxinelichthouders een stukje vanzelf waardoor ze uniek worden.

Geef uw kamer sfeer met fijne geuren

Waxinelichthouders kunnen de kamer niet alleen sfeer geven met de verlichting. Maar u kunt de kamer ook voorzien van fijne geuren, waardoor de kamer een eigen sfeer krijgt. De waxinelichthouders met aroma kunt u zelf voorzien van aroma druppels. Terwijl de druppels verdampen boven de warmte van uw waxinelichtje krijgt uw kamer een unieke sfeer. Ideaal als u net dat beetje extra’s wilt als u opzoek bent naar de juiste woondecoratie voor uw kamer.

Waxinelichthouders in uw huis

Zoals u merkt zijn waxinelichthouders verkrijgbaar in alle soorten en maten. Uiteraard mogen ze niet ontbreken als woondecoratie in uw huis. Ze geven uw huis net dat beetje sfeer waar u naar opzoek was.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën