Wijnrekken

29 juli 2015 | Keuken

Wijnrekken

Als u een echte liefhebber bent van wijn dan staat een wijnrek prachtig in uw huis. Wijnrekken laten zien dat u een genieter bent van het leven. Maar ze staan natuurlijk ook prachtig in een keuken of woonkamer. U kunt hierin prima uw collectie laten zien aan uw gasten of gewoon voor de sier laten staan.

Wijnrekken gecombineerd met een uniek design

Een bekend merk onder de wijnrekken fabrikanten is Goods. Robert Bronwasser is de designer bij Goods en is een echte wijnliefhebber. In het ontwerp heeft hij zich laten inspireren door een druiventros waar het allemaal begint met wijn. Het wijnrek van Goods is in de vorm van een druiventros, maar heeft toch een strak design. Het wijnrek kan uitgebreid worden met meerdere wijnrekken en is stapelbaar. In totaal is er ruimte voor twaalf wijnflessen in een echt design wijnrek van Goods.

Bouw een wijnrek vanaf de grond

Een wijnrek staat natuurlijk prachtig tegen een muur aan. Maar het is natuurlijk nog mooier vanaf de grond af opgebouwd. Verschillende design stapelrekken zijn mogelijk om vanaf de grond af omhoog op te bouwen. De flessen kunnen zo mooi gestapeld worden en uw huis wordt verzien van een echte wijn muur. Een mooie manier om uw wijn te bewaren en om uw huis te voorzien van wijnrekken. Maak er uiteraard wel een geheel van en kies niet voor verschillende wijnrekken.

Een wijnrek online aanschaffen

Een eenvoudige manier om een wijnrek aan te schaffen is door online te shoppen. Hier komt u verschillende oplossingen tegen voor uw keuken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wandwijnrek om ruimte te besparen? Alle oplossingen kunt u online op een rijtje zetten. Daarnaast worden de wijnrekken thuis bezorgt waardoor u ze direct kunt plaatsen of monteren in uw keuken. Maak uw keuken compleet met een echt wijnrek.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën