Ook voor uw windlicht met kaarsen of elektrische windlichten

29 juli 2015 | Tuin, Verlichting

Een windlicht brengt romantiek

Waarschijnlijk ooit voortgekomen uit de ouderwetse stormlamp is het windlicht. Deze sfeervolle toevoeging aan uw tuin of terras zorgt voor een romantische sfeer in de avond. Windlichten zijn verkrijgbaar in veel formaten en materialen. Populair is bijvoorbeeld het windlicht van metalen randen en hoge glazen panelen. Naast de mogelijkheid om het windlicht van kaarsen te voorzien, kunt u er ook voor kiezen om elektrische windlichten aan te schaffen. Deze elektrische variant is tegenwoordig zelfs uitgevoerd met echt bewegende vlammen.

Windlichten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals bijvoorbeeld modern, klassiek en brocant. Het landelijk en brocante windlicht wordt nog steeds geleverd als ouderwetse olie stormlamp.

Elektrische windlichten

Naast het veelal bekende windlicht met kaarsen of olie, bestaan er tegenwoordig ook elektrische windlichten. De elektrische windlichten zijn meestal uitgevoerd met LED verlichting. Het windlicht wordt in dit geval gevoed met batterijen of middels zonne-energie. Het laatste soort windlicht brandt over het algemeen zo’n 12-24 uur voordat deze opnieuw moet worden opgeladen door de zon. Het windlicht op zonne-energie is een leuke aanschaf, omdat deze het na een lichte dag altijd doet. Of u nu in de tuin bent of niet.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën