Woonaccessoires geven je woonkamer sfeer en gezelligheid

29 juni 2016 | Woonaccessoires

Kussens en plaid

De woonkamer is toch wel de belangrijkste kamer van je huis. Je brengt er de meeste tijd in door. Om lekker te lezen, een spelletje te doen met de kinderen of gezellig bezoek te ontvangen.

Sfeer aanbrengen met woonaccessoires

Veel mensen besteden daarom veel zorg aan de inrichting van hun woonkamer. Dat begint bij de basis, de kleur van de muren, het materiaal van de vloer en de grote meubels. Als deze basis staat, komt het belangrijkste wat sfeerbepalend is, het gebruik van de accessoires. Want met woonaccessoires breng je de sfeer die jij voor ogen hebt in je huis. Kies je voor kleurrijk, zwart-wit of pastel? En ga je voor groepjes accessoires bij elkaar of kies je juist voor hier een daar een eye-catcher? Het kan allemaal en jouw keuze bepaalt de uiteindelijke sfeer en gezelligheid van je leefplek, de woonkamer.

Je bank aankleden

Plaid mohair paars groen roze
De bank is een erg belangrijk meubel in je woonkamer. Hij neemt vaak veel plek in, en je zit er avonden lang op. De meeste mensen kiezen voor een bank in een rustige kleur. Wist je dat 80% van de mensen een grijze bank heeft? Logisch, want het is een hele makkelijke kleur die je goed kunt combineren met andere kleuren. En grijs saai? Nee hoor want je kan los gaan met mooie kussens en een fijne warme plaid in jouw favoriete kleur. Zo kleed je je bank leuk aan, staat super in je woonkamer en geeft veel sfeer en straalt gezelligheid uit. En kussens en plaids zijn nog praktisch ook. Een kussen in je rug geeft extra steun en een plaid sla je heerlijk om je heen voor extra warmte en een knus gevoel.

Kussens in opvallende kleuren

Het is een leuk idee om je kussens in 1 opvallende kleur te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan zonnig geel of turquoise blauw. Gebruik deze kleur niet alleen op je bank maar in meerdere woonaccessoire zoals een set kaarsen, een vaas of een lampje. Zo maak je een mooi geheel en valt je oog telkens op iets anders.

Los gaan met Urban Jungle

Op dit moment is de trend Urban Jungle helemaal in. Ook hier kan je in los gaan met je accessoires. Haal lekker veel planten in huis en laat de kleur groen terug komen in je andere woonaccessoires en ook weer op je bank in een lekker warme woondeken.

De webshop Ookinhetpaars.nl heeft een prachtige collectie mooie kussens en warme plaids. Neem eens een kijkje, er zit vast wel iets voor jou tussen om je woonkamer gezellig aan te kleden.
Blog door Claudia van den berg van Ookinhetpaars.nl

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën