Woontrends

25 augustus 2016 | Geen categorie

Gekleurde kussens

De woontrends van volgend jaar zijn alweer bekend en dan ben je vast en zeker ook op zoek naar wat nieuwe inspiratie. Je huis af en toe opnieuw inrichten, daar ga je weer voor een langere tijd plezier aan beleven. In je huis moet jij je op de eerste plaats thuis voelen. Ga daarom eens bekijken hoe je je huis een speelser karakter kunt geven met veel meer vormen. Kijk goed rond en laat je inspireren voordat je de boel aan gaat pakken. Een combinatie van diverse vormen is namelijk de woontrend van het jaar. Laat alle mogelijkheden maar eens op je inwerken, zodat je een keuze kunt maken wat jou aanspreekt en je kunt beginnen met het toepassen van de trends in jouw interieur. Kijk goed wat je al hebt, wat wil je opnieuw gebruiken en wat past daar goed bij? Of gaat het roer helemaal om? Een en ander zal ook van je budget afhangen, wat wil je besteden of wat kun je besteden?

Nog meer woontrends

Poeder- en huidkleuren horen helemaal bij dit jaar. Het zijn dan met name de aaibare materialen met deze kleuren, het is namelijk verleidelijk de structuur aan te raken. De kleuren kunnen gecombineerd worden met goud en koper, maar ook met diverse tinten wit en grijs. Wat ook hoort bij het jaar is het naar binnen halen van de natuur. Met name de blauw en groen tinten staan hierbij centraal. De pure en eerlijke, natuurlijke materialen zoals wol, linnen en hout zijn erg hip, echte trends, die je niet wil missen!

Woontrends kiezen

Vorig jaar waren ze al een trend, de gebreide poefs en kussens, maar deze trend zet ook dit jaar weer door! Ook planten zijn een echte trend en zet ze dan eens op hoge pootjes. Een nieuwe woonstijl die je nu zelf toe kunt passen, waarbij je kunt ontdekken wat dat met je interieur gaat doen. Vind jij de natuur onweerstaanbaar mooi, van een onbegrijpelijke schoonheid? Dan kun je je vast wel vinden in deze woontrends en kun je meteen aan de slag. Als je eenmaal begint, dan kom je vanzelf meer nieuwe ideeën tegen, dus laat je inspireren en ga aan de slag voor een betoverend mooi interieur uit jouw handen.

Tags: , , , ,

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën