Zeepdispenser

29 juli 2015 | Badkamer

Zeepdispenser

Nooit meer gedoe met een los zeepje, maar snel even wat zeep pakken zodra dat nodig is. Een zeepdispenser is onmisbaar in de buurt van de wastafel. Het fijne van de zeepdispenser is dat deze altijd navulbaar is en u regelmatig de zeep kunt vervangen voor een nieuw zeepsoort. U hoeft een zeepdispenser niet alleen te gebruiken bij de wastafel. Maar u kunt hem ook gebruiken onder de douche en deze bijvoorbeeld vullen met shampoo of douchegel.

Hygiënisch uw handen wassen met een automatische sensor

Zodra u van het toilet komt en uw handen wilt wassen kan een zeedispenser al snel onhygiënisch worden. U raakt namelijk eerst met bacteriën de zeepdispenser aan voordat u de handen gaat wassen. De zeepdispenser met automatische sensor zorgt ervoor dat u op een hygiënische manier uw handen kunt wassen. De sensor detecteert uw handen en voorziet uw handen van zeep. Er zijn zelfs zeepdispensers waarbij u de dosering zelf kunt instellen. Zodat de zeepdispenser ook nog eens heel duurzaam is in het verbruik.

De zeepdispenser voor onder de douche

Shampoo flesjes kunnen een hoop rommel geven in de badkamer. Overal verspreid staan lege flesjes en u heeft geen overzicht meer over de voorraad. Simplehuman heeft hiervoor de oplossing namelijk de zeepdispenser voor onder de douche. Zo heeft u altijd zeep of shampoo bij de hand en is er geen rommel meer van losse flesjes. De zeepdispenser kan aan de muur worden gehangen waardoor u de shampoo direct bij de hand heeft onder de douche.

Uw badkamer voorzien van een zeepdispenser

De zeepdispenser kan niet ontbreken bij de badkameraccessoires in uw huis. Daarom is het handig om een oplossing te zoeken die past bij uw badkamer. Of u nu kiest voor een staande zeepdispenser of een muur exemplaar. Het is belangrijk dat u een oplossing kiest dat past bij de rest van de badkameraccessoires. Vooral de zeepdispenser met automatische sensor is de trend van dit moment. Het zorgt voor gebruiksgemak en is ook nog eens hygiënisch. Hygiëne is natuurlijk belangrijk als u de handen gaat wassen. Zorg er daarom voor dat u een zeepdispenser kiest die past bij uw badkamer en natuurlijk handig is in het gebruik.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën