Zeephouder

29 juli 2015 | Badkamer

Zeephouder

Bent u iemand die nog ouderwets gebruik maakt van zeep? Een zeephouder mag in dit geval uiteraard niet ontbreken in uw badkamer. De zeephouder kan gebruikt worden om uw zeep in te bewaren. Als u zeep goed bewaard in de houder kan deze wekenlang meegaan. De zeephouder zorgt ervoor dat een zeepje niet meer ouderwets is. Er zijn namelijk diverse vooral moderne oplossingen voor in uw badkamer.

Laat nooit meer een zeepje vallen

Zack badkameraccessoires heeft een bijzonder idee voor een zeephouder. Namelijk een zeephouder met magneet waardoor u nooit meer een zeepje laat vallen. De houder is helemaal gemaakt uit RVS en is zo gemaakt dat u het zeepje eenvoudig zelf kan laten zweven. Zo kan het zeepje niet meer door de badkamer slingeren, wat gevaarlijke toestanden kan opleveren. De zeephouder is eenvoudig in gebruik en kan gemakkelijk worden bevestigd aan de muur. Vooral in de buurt van de wastafel is de zeephouder zeer functioneel.

Geen roest in uw zeephouder

Een nadeel van de oude zeephouder dat u snel aanslag en roest in uw zeephouder kon krijgen. De zeephouder gemaakt uit RVS zorgt ervoor dat u hier minder snel last van krijgt. Daarnaast is het eenvoudig te reinigen met een sopje en wat warm water. Hiermee kunt u natuurlijk ook achtergebleven zeep resten zelf eenvoudig verwijderen van het RVS materiaal.

De zeephouder in uw badkamer

Als u veelvuldig gebruik maakt van een zeepje dan kan de zeephouder uiteraard niet ontbreken in uw badkamer. Ga mee met de moderne badkamer en kies voor RVS en geef uw zeepje een trendy plekje in uw badkamer.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Categorieën